Şakire Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Belgegeçer : 0 216 313 41 14
WEB https://sakirehanim.meb.k12.tr
Adres : F.S.M. Mah. Balkan cd. Usta Sok. No 2 Ümraniye/İstanbul
VİZYON : Engelli bireylerin toplumsal yaşam içerisindeki en üst düzeyde bağımsızlaşmalarını sağlamak ve bu hedef doğrultusunda tüm çalışmalarımızla toplumda farkındalık yaratarak, okulumuzu önce ilçe sonra Türkiye çapında duyurmaktır. Eğitim hedeflerini diğer okullarla paylaşan engellilerin sorunlarına yönelik okul-aile ve toplum işbirliği içerisinde faydalı ve işlevsel çözümler üreterek sonraki çalışmalara referans olan bir eğitim-öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla, bireysel özellikleri ve eğitim yeterlilikleri açısından akranlarından anlamlı farklılıklar gösteren bireyleri, özel olarak yetiştirilmiş personel, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri ile bireysel yeterliliklere dayalı olarak, günlük yaşam becerileri kazandırarak toplum içindeki rollerini bağımsız olarak yerine getirebilmelerini sağlayan, devlete bağlı özel eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 09:30 - 14:40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Ümraniye Meydan, Buyaka´nın arkasında olup toplu taşım otobüsleri geçmektedir. Ümraniye Çakmak Köprüsüne oldukça yakındır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ümraniye 1,5 km ve Kadıköy ilçesine 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : KÜÇÜK KALEMLER BÜYÜK HAYALLER PROJESİ, BİR HAYALİM VAR PROJESİ, BAGTEP PROJESİ.